Bygg din egen trapp – raskt, smidig og enkelt

Vår idè

Våre trapper bygger på en oppfinnelse som gjør at vinkelen i trappen enkelt kan varieres. Dette innebærer at den kan tilpasses til de fleste steder og takhøyder. I instruksjonsfilmen lengre ned kan du se hvordan vi bygger en trapp.

Flexitrappans forretningside` er å gjøre det mulig for en normalt hendig person å bygge sin egen trapp. Selvfølgelig følger en utførlig monteringsanvisning med trappeleveransen. Skulle du allikevel føle deg litt usikker så er det bare å ringe så hjelper vi deg.

Design

All vår design går ut i fra to enkle holdepunkter.

Trappene skal være pene og funksjonelle og mulig å montere for en normalt nevenyttig person.

 

For å kunne tilby et prisgunstig alternativ, har vi valgt et design som tilhører de mest populære i dag.

 

Vår model har hvitmalte underliggende vanger med oljet eik eller ask i trinnene. Balustere og trappestolper er malt i hvitt, mens håndrekken er i samme hardtreslag som i trinnene.

 

Som et ”lavprisalternativ” kan vi tilby alt i ubehandlet furu. Her må kunden selv ta seg av overflatebehandlingen.

 

Les videre på hjemmesiden vår og du vil oppdage at dette er et sterkt alternativ til hva som til nå er tilbudt tradisjonelt sett.

En trapp som koster mindre

Konstruksjonen muliggjør at våre trapper kan serieproduseres. Dette innebærer mange store fordeler sammenliknet med hvordan trapper i dag produseres og distribueres.

 

  • Siden komponentene i trappene er like kan delene produseres i serie og enkelt holdes i lager noe som muliggjør raske leveranser.

  • Leveringene skjer i flatpakker. Dette gjør transporten billig og  miljøvennlig.

  • Den største fordelen er kanskje at våre trapper er så enkle å montere uten behov for spesielle verktøy eller spesialkunnskap.

 

Dette gjør trappene mye billigere uten at det går på bekostning av kvalitet eller leveringstid. Klikk her for priser på våre trapper.

Våre trappetyper

Vi har i dag en rekke ulike løsninger. Alle modellene bygger på Flexitrappans prinsipper – byggesett – enkelt å montere – pent med moderne design.

Som tillegg kan du også bestille rekkverk og det som behøves til inndekning av trappeløpet.

 

Ta kontakt så finner vi ofte en trappeløsning som passer for akkurat deg.

 

Hvordan bygger jeg trappen?

Klikk på videoen til venstre så får du se hvordan vi bygger en trapp. Vi vet at med vårt enkle system kan de aller fleste klare å sette opp en slik trapp. Hvis du ikke har lyst eller ikke har tid så hjelper vi gjerne til med monteringen.

 

Flexitrappan AB                  Ställverksvägen 1
831 52 ÖSTERSUND
Besöksadress:
Flexitrappan AB                  prästgatan 48
831 33 ÖSTERSUND
Postadresss:
Telefon:0644-20210
Westerkaela AB
Ösavägen 14
830 43 Ås
Besöksadress:
Westerkaela  AB                  Väster Kälen 128
835 91 Krokom
Postadresss:
Telefon:070-689 72 42