Bygg din egen trappa - snabbt, smidigt och enkelt

Vår idè

Våra trappor bygger på en uppfinning som gör att vinkeln i trappan enkelt kan varieras. Detta innebär att den kan anpassas till de flesta ställen och takhöjder. I instruktionsfilmen längre ned kan du se hur vi bygger en trappa.

Flexitrappans affärsidé är att göra det möjligt för en normalhändig person att bygga sin egen trappa. Givetvis följer en utförlig bruksanvisning med trappleveransen. Skulle du ändå känna dig osäker är det bara att ringa så hjälper vi dig.

Design

 All vår design utgår från två enkla hållpunkter. Trapporna ska vara snygga och möjliga för en normalhändig person att montera.

För att kunna erbjuda ett prisvärt alternativ vi har valt en design som tillhör en av de mest populära idag.

 

Vår modell har vitmålade underliggande vangstycken med oljade ek eller ask steg. Räcket och stolparna är vitmålade och handledaren är i samma träslag som stegen.

Som ett budgetalternativ erbjuder vi även steg och handledare i obehandlad furu. Dessa kan Ni betsa och behandla själva. 

 

Läs vidare på vår hemsida och du kommer att se att detta är ett mycket starkt alternativ till vad som traditionellt erbjuds.

En trappa som kostar mindre

Konstruktionen gör att våra trappor kan serietillverkas, vilket innebär många stora fördelar mot hur trappor idag produceras och distribueras.

 

  • Eftersom komponenterna i trapporna är lika kan delarna serietillverkas och lätt lagerhållas, vilket möjliggör snabba leveranser.

 

  • Leveranserna kan ske i platta paket. Något som gör transporten både billigare och miljövänliga.

 

  • Kanske den största fördelen med våra trappor är att de kan monteras på ett enkelt och smidigt sätt utan behov av speciella verktyg eller specialkunskap.

 

Detta gör trapporna mycket billigare utan att tumma på vare sig kvalité eller leveranstid. Klicka här för priser på våra trappor.

Hur bygger jag

Klicka på videon till vänster så får Ni se när vi bygger en trappa. Vi vet att de allra flesta klarar att bygga en trappa med vårt enkla system. Har Ni inte tid, lust eller möjlighet kan vi givetvis även hjälpa till med detta. 

 

Våra trapptyper

Vi har idag en rad olika trappmodeller. .Alla modellerna bygger på Flexitrappans principer – byggsats – enkel att montera – snygg och modern design. Som tillval kan Ni även beställa räcken stolpar och handledare till trappvalvet.

Hör av dig till oss så hittar vi ofta en trappmodell som passar hos just dig

.

 

Westerkaela AB
Ösavägen 14
830 43 Ås
Besöksadress:
Westerkaela AB                 
Väster Kälen 128
835 91 Krokom
Postadresss:
Telefon:070-689 72 42