Vill du få din trappa färdigmonterad till ett fast pris?

Även om Flexitrappan går lätt och smidigt att sätta upp vet vi att en del inte har tid, lust eller möjlighet att montera trappan själv. Vi har därför ett några montörer som vi valt att samarbeta med. Ni kan välja att göra en del av jobbet själv eller anlita hjälp med hela trappbygget. Allt från uppmätning till en färdigmonterad trappa till ett fastpris. Vilket Ni än väljer vet vi att Ni får en vacker trapp till ett attraktivare pris än med andra byggsätt än Flexitrappan.

 

Beakta att leveranstiden kan bli längre vid beställning av montage då den är beroende av våra samarbetspartners tid att mäta och montera.

 

Vi har tagit fram två alternativ för Er som inte vill montera trappan själv.

Genom att välja detta alternativ behöver inte vi inte åka och mäta innan vi monterar trappan. Detta sparar pengar och tid för de som ska montera. Ni gör själva  förarbeten som ned montage och bortforsling eventuell gammal trappa. Eventuell valvinklädnad samt annat runt i kring trappan gör Ni själva.

Ni får inom två dagar en offert på vad trappan kommer kosta färdigmonterad +-10%

Klicka på bilden ovan för att skicka en offertförfrågan. Det Ni måste skicka med är en eller flera bilder på där Ni vill ha trappan samt en enkel skiss med avstånd. Se här hur Ni gör.

Ritning på trappa

Någon av våra samarbetspartners kommer till Er. Ni går tillsammans igenom vart Ni vill att Er nya trappa ska vara samt vad  Ni vill att vi ska göra och vad Ni vill göra själva.

Ni får efter uppmätning en offert vad jobbet kommer kosta. Väljer Ni att inte acceptera offerten betalar Ni bara för uppmätning.

Klicka på bilden ovan för att skicka en offertförfrågan så kontaktar vi Er för att bestämma tid för uppmätning. Alternativt ring oss så bokar vi in en tid.

Westerkaela AB
Ösavägen 14
830 43 Ås
Besöksadress:
Westerkaela AB
Väster Kälen 128
835 91 Krokom
Postadresss:
Telefon:070-689 72 42