top of page

Tillägg till Flexitrappan

Förvaring

Utrymmet under trappan är perfekt att använda som förvaring för att utnyttja ytan till fullo. Vi erbjuder olika förvaringslösningar beroende på era förutsättningar och behov.

Till exempel hyllor, skåp, vinställ, cykelförvaring eller en hundkoja.

IKEA:s flexibla förvaringssystem passar perfekt under våra trappmodeller.

  • Vi ger er ett underlag om vad som får plats under trappan

  • Ni handlar direkt av IKEA

  • Vi kan bygga in allt runt förvaringssystemet likt exemplet på bilden.
     

På så vis får ni en enkel och smart förvaring. Vi erbjuder såklart konsultering under hela processen om ni är osäkra på vad som passar er.

Utrymmet under trappan passar även bra för andra typer av förvaringslösningar. Vi kan tillsammans med er ta fram en helhetslösning där vi bygger ihop trappan med era önskemål om förvaring under trappan. 

Raktrappa med förvaring.1.jpg

Ytbehandling

Flexitrappan levereras i grundutförande omålad. Om Ni önskar att trappan målas i fabrik går detta naturligtvis att beställa som ett tillägg.

Vit färg (NCS S 0502-Y) är standardfärg för trappans konstruktion, allt utöver steg, barnsäkerhetslist/sättsteg samt handledare. Om Ni önskar en annan färg går det att ordna.

Sättsteg

Som standard levereras Flexitrappan med barnsäkerhetslist under planstegets nos för att delvis täcka öppningen mellan stegen. Sättsteg finns som ett alternativ vilket täcker hela öppningen mellan steg, Se figur nedan.

Barnsäkerhetslist

Barnsäkerhetslist

Sättsteg

Sättsteg

Delmontering

Trappan kan också delmonteras i fabrik, vangsidor och steghållare monteras då ihop innan leverans vilket kan påskynda Er montering på plats.

bottom of page