Observera att bilderna till viss del innehar ej aktuella delar

Våra olika modeller av trappor

En trappa som kostar mindre

Konstruktionen gör att våra trappor kan serietillverkas, vilket innebär många stora fördelar mot hur andra trappor produceras och distribueras.

 

  • Eftersom komponenterna i trapporna är lika kan delarna serietillverkas och lätt lagerhållas, vilket möjliggör snabba leveranser.

 

  • Leveranserna kan ske i platta paket. Något som gör transporten både billigare och miljövänliga.

 

  • Kanske den största fördelen med våra trappor är att de kan monteras på ett enkelt och smidigt sätt utan behov av speciella verktyg eller specialkunskap.

 

Detta gör trapporna mycket billigare utan att tumma på vare sig kvalité eller leveranstid. Klicka här för priser på våra trappor.

Alla våra trappor

Ibland kan det vara för trångt om utrymme för att placera en rak trappa i hemmet.  Vi har därför tagit fram några modeller som passar för trånga utrymmen. Kanske vill du bygga en trappa till ett loft eller helt enkelt har begränsat utrymme för en trappa. Då kanske någon av våra mer platsbesparande modeller passar hos Er.

Alla våra modeller av trappor bygger dock på Flexitrappans principer – byggsats – lätt att montera – snygg och modern design.

Om det är riktigt trångt för en trappa.

Ofta kan det vara mycket trångt om plats när man ska upp till en vind eller ett loft. Vi har för detta ändamål precis tagit fram en modell med något triangulära steg. Detta ökar stegdjupet och ger en mer behaglig trappa att gå i.

Sväng i vilplan

Genom att gå ned i vilplanet sparar man plats och samtidigt kan man välja att gå ut ur trappan åt olika håll. 

Flexitrappan använder ett självbärande modulsystem med sväng i vilplan. En eller flera moduler kan användas och genom detta kan man på ett enkelt sätt få trappor i både L och U form.

Eftersom modulerna är självbärande behövs oftast ingen infästning i vägg. Detta gör samtidigt trapporna enkla att montera. Klicka här för priser på våra L och U-trappor.

Vi har sex olika trappmodeller. Du kan välja steg och handledare i hårdvaxoljad ek, svartbetsad hårdvaxoljad ask eller obehandlad furu. Trappan i övrigt består mestadels av furu. Så även om alla trappmodeller bygger på samma princip, vilket bidrar till det låga priset, har du också en hel del valmöjligheter.

Våra trappmodeller ser Ni nedan. Skicka in Era mått så hjälper vi Er hitta rätt trapptyp för just Er.

Våra modeller

L-trappa med vilplan

Kräver lite mer utrymme än våra
övriga trappmodeller.

Raktrappa

Vår vanligaste trapptyp.

L-trappa där man går ned/svänger i viplanet

Ett bra val när det inte finns plats
för en vanlig L-trappa med vilplan.

Raktrappa med kryssteg

Används t.ex. upp till loft eller där
det finns dåligt med utrymme.

U-trappa

Denna modell kan även tillverkas
med ett helt vilplan.

L-trappa med kryssteg

Används t.ex. upp till loft eller där
det finns dåligt med utrymme.

Westerkaela AB
Ösavägen 14
830 43 Ås
Besöksadress:
Westerkaela  AB                  Väster Kälen 128
835 91 Krokom
Postadresss:
Telefon:070-689 72 42