Vil du få trappen din ferdig montert til en fast pris?

Selvom Flexitrappan er smidig og enkel å montere er det mange som har knappt med tid, lyst eller mulighet til å sette opp trappen selv.

Vi har derfor et antall montører som vi samarbeider med. Du kan velge å gjøre en del av jobben selv eller søke hjelp for hele monteringen.

Alt fra oppmåling til ferdig montert trapp til en fast pris.

Uansett hva du velger vet vi at med Flexitrappan får du en flott trapp til en mer attraktiv pris sammenliknet med andre byggesett.

Legg merke til at leveringstiden kan bli lengre ved bestilling som inkluderer montering da dette henger sammen med våre samarbeidspartneres tid og arbeidsmengde.

Vi har tatt fram to alternativer for deg som ikke vil montere trappen selv.

Ved å velge dette alternativet behøver ikke vi å kjøre til deg for oppmåling før vi kommer for å sette opp trappen.

Dette sparer tid og penger. Du gjør selv de nødvendige forberedelsene ved å klargjøre for montering, eventuelt fjerne gammel trapp etc.

Du mottar da innen to dager et tilbud som inneholder hva trappen vil koste – 10%

Klikk på bildet over for å sende en forespørsel. Det du må sende med er en skisse som viser der trappen skal stå, samt et bilde eller flere, som tydelig viser trappeløpet.

Se ”her” hvordan du gjør.

Ritning på trappa

En av våre samrabeidspartnere kommer til deg. Dere går sammen igjennom hvor den nye trappen skal stå, samt hva du vil vi skal gjøre og hva du vil gjøre selv.

Etter oppmåling mottar du et tilbud som inkluderer hva jobben vil koste. Hvis du ikke aksepterer tilbudet må du kun betale for oppmålingen.

Klikk på bildet ovenfor for å sende en forespørsel så tar vi kontakt for å avtale tid for oppmåling. Alternativt, ring oss så bestemmer vi en tid.

 

Flexitrappan AB                  Ställverksvägen 1
831 52 ÖSTERSUND
Besöksadress:
Flexitrappan AB                  prästgatan 48
831 33 ÖSTERSUND
Postadresss:
Telefon:0644-20210